VILLMARKSYKLING

Back to the roots!

FREDAG KL: 19.00

.

Hva skjer om du blander det tradisjonelle norske friluftslivet med hjul og pedaler? Erstatter turstøvler og fjellski med felger og feit gummi og styrer hjulene rett inn i villmarka?

En bølge av interesse for tursykling utenfor allfarvei er sakte i ferd med å skylle over landet. Fenomenet «bikepacking», eller tursykling med lett oppakning, tar på mange måter tursyklingen tilbake til sine røtter. Tilbake til å pakke lett, frakte med seg bagasjen rett på sykkelen med reimer eller vesker og dermed kunne forlate de friserte veiene og tråkke rett inn i eventyret på sti. Og utenfor sti.

Kan man sykle et hundeløp? Dra på topptur med sykkel på vinteren? Lar det seg gjøre å kombinere sykling og padling mellom taggete berg i Lofoten? Og hvordan er det egentlig å sykle Norges fem høyest beliggende veier eller Paris–Roubaix med oppakning? Spenn hjelmen og bli når friluftsliventusiasten Mikkel Soya Bølstad bestemmer seg for å utforske terrengsykkelen som frihetsmaskin og redskap til eventyr året rundt.

.

Les mer i Terrengsykkel HER.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sist opppdatert: 21.06.2017 08:23