Ville AS er importør og distributør av blant annet Evil Bikes, Industry Nine og Burgtec i Norge. På standen til Ville vil du blant annet møte kapteinen på skuta, Thomas Gajda Asbjørnhus.

Thomas er til daglig å finne bak spakene i butikken og showrommet i Drammen sentrum, ellers er han å se i Drammen Bike Park så fort muligheten byr seg.

Med seg på denne turen har han med seg et lag av knallgode folk som ringreven Michael Cook, Magnus Furøy og Kevin Scott Johsen - som skal sørge for at alle som tar seg en tur innom standen til Ville blir godt ivaretatt på Utflukt 2022!


1 – Hvor kommer vi til å møte deg på Utflukt i år?

På standen til VILLE på dagtid eller Gullia på kveldstid

2 – Hva gleder du deg mest til? 
Det må være det å møte masse hyggelig sykkelfolk, prate om sykkel en hel helg, og selvsagt få klemt inn noen laps på sykkelen selv! 

3 – Hva er det morsomste du har gjort på Utflukt før?

Det må være første Uflukt jeg deltok på i Kongsberg i 2012 som på mange måter startet det hele. Kom med en gammel hardtail, syklet på demosykler hele helgen og handlet min først fulldemper noen dager etterpå!

Et bilde sier mer en tusen ord. Det var bare gjørme og grisevær hele helgen, såpass at badeshortesen måtte på ser det ut som - men fortsatt "best day ever" og en game changer i mitt liv.