EVIL BIKES er high-end carbon-sykler fra USA, med sine røtter i downhill og freeride. Med årene som har gått siden starten av 2000-tallet, har Evil utvidet sin line-up med alt i fra lette stisykler, til gravelsykler og alt i mellom!

I fokus er et rått industrielt design og Dave Wegale sin DELTA-link som gir en god tråkkeplattform og en følelse av bunnløs vandring.

EVIL høster stadig gode tilbakemeldinger i sykkeltester og magasiner verden over, og har en helt egen kjørefølelse som bare må oppleves.

Disse syklene kan teste på Utflukt 2022

Om Ville Sykler

Ville AS er importør og distributør av blant annet Evil Bikes, Industry Nine og Burgtec i Norge. På standen til Ville vil du blant annet møte kapteinen på skuta, Thomas Gajda Asbjørnhus.Thomas er til daglig å finne bak spakene i butikken og showrommet i Drammen sentrum, ellers er han å se i Drammen Bike Park så fort muligheten byr seg.

Med seg på denne turen har han med seg et lag av knallgode folk som ringreven Michael Cook, Magnus Furøy og Kevin Scott Johsen - som skal sørge for at alle som tar seg en tur innom standen til Ville blir godt ivaretatt på Utflukt 2022!
Ville AS er godt på vei inn i sin tredje sykkelsesong og har stadig nye spennende og nye merker spisset mot high-end segmentet på vei.

For mer info sjekk ut: https://villesykler.no/om-oss/

Følg også Ville AS og gjengen på Instagram:
Ville AShttps://www.instagram.com/villesykler.no/
Thomashttps://www.instagram.com/villbass/
Mike: https://www.instagram.com/mikesbikes.no/
Magnnus: https://www.instagram.com/smilemagnus/
Kevin: https://www.instagram.com/kevin.johnsen_/