For en flott start på festivalen vi har hatt på torsdag, og for et vær vi våkner til i dag!

Værmeldingen har snudd fra terningkast 3 til et herlig terningkast 5-vær, advarsler om at du bør huske solkrem, og ikke minst - nesten all nedbøren varslet for lørdagen tidligere, er borte fra prognosen!

Så få på deg shortsen, husk mygg-greier, og gjør deg klar for episke sti-eventyr i Trysil-omegnen.

Stå opp sammen med oss på Utflukt-radio'n i festivalområdet utenfor, vi spiller koselig musikk og snakker om dagens sykkelplaner. Om du skal på guidet tur, blir du kalt opp av radio'n ved turavgang klokken 10.00 og 16.30.

Slik blir du festivalklar for 2022 - her er alle detaljer om påmelding, konkurranser og mer.

Vil du se hele programmet? Klikk her!

Heisen går fra klokken 10:00 til 16:00

Husk at du må ordne deg med heiskort i Skistar-webshopen før du kan kjøre der.

Dette kan være besværlig for enkelte nettlesere - prøv gjerne flere ganger om det blir rot med din rabattkode.

Sweet Pumptrack Rally - kvalik!

Bli med å kjempe om pengepremier i morgendagens finale. Alle som vil prøve seg, kan droppe inn, men vi anbefaler å melde seg på! Det er åpent for kvalik imellom klokken 14 og 17!

Guidede turer klokken 10 og 16.30

Det gjenstår plasser på noen av dagens og ettermiddagens turer. Du kan melde deg på ved ankomst i sekretariatet. Oppmøte for guidet tur er ved radio-teltet utenfor resepsjonen.

Masse moro i sykkelparken i formiddag

Det blir Wheelie Workshop med herja enduro. Topp anledning til å lære seg å sykle på bakhjulet, om du ikke har turt det før!

Klokken 13 til 14 er det åpent for at barn og unge får testet seg i pumptracken. Vi kjører en idealtids-konkurranse, med premier til vinnerne. Alle 16 år og nedover kan delta!

Tonje-kurset flyttet fra fredag til søndag

Kurset ble fulltegnet torsdag, men grunnet litt forkjølelse får vi ikke avholdt kurs i dag, men søndag. Alle påmeldte til fredag er formelt avmeldt og søndagskurset er fullt. Om du hadde meldt deg på fredagskurset og ikke fikk med deg avlysningen, spør i sekretariatet.

Mimrekveld klokken 18.00 - 19.30

Det blir rett og slett en smule episk det her, da vi skal prøve å kartlegge 20 år med terrengsykkelhistorie. Øyvind Aas leder programmet, og vi tar imot gamle travere som har laget Utflukt-festival og drevet terrengsykkel.no før de fleste av oss visste om det.

Festlig musikkbingo-vorspiel 20.00

Sunnas Musikkbingo er en vanvittig gledelig aften full av sang, spørsmål, dansing og moro. Det er åpent for hele familien og vi garanterer fredagsstemning! Ta med alle du kjenner og bli med!