Torsdag 20. Juni

  • Svingteknikk for viderekommende syklister med NIG (Norske instruktører og guider), Klokken 18:00

Er målet ditt å få mer kontroll, fart eller følelsen av flyt? Da er dette den perfekte kickstarten på Utflukt med teknikktema rettet mot svingteknikk. Den Norske MTB Instruktør og Guide sertifiseringen holder kurs for deg som er viderekommende syklist. "

Fredag 21. Juni

  • Fotokurs med terrengsykkel-fotograf Kristoffer Kippernes. Klokken 10:00

"Hvordan ta bedre bilder på sykkeltur med det kameraet eller den mobilen du har tilgjengelig" 

Det blir seks plasser tilgjengelig og turen varer i litt over tre timer. For å vere med på dette treng du festivalpass, sykkel, hjelm og fotoapparat etter eget ønske. Det blir i nærområdet og mer fokus på foto enn sykling.

  • Grunnleggende teknikk-kurs for jenter med Joline Johansson. Klokken 12:00


Vi starter fra grunden med grunn posisjon, vektfordeling og hva du bør tenke på for å forsere ting lettest mulig i terrenget. Perfekt kurs for deg som vil bli en sikrere og raskere syklist!

  • Hopp og dropp for viderekommende med Andreas Øhrn, klokken 12:00. 

Bli med Andreas ut i løypene for å mestre hopp og dropp på sykkelen. Her vil du få tips både innenfor teknikk, stilling på sykkelen og andre ting du skulle lure på.  

Lørdag 22. Juni

  • Mekking og turtips med Herja Enduro (for damer) Klokken 10:00-11:30

Her går damene i Herja gjennom sykkelen, bremser, gir, skifte slange/slangeløst mm. De tar oss også gjennom hva vi trenger og bør ha i sekken for en sykkeltur, samt sjekkpunkt til sykkelen før avreise. Herja stiller med Lene, Lise, Marna og Linda!

  • Få mer flyt på stitur - fokus på sving og pumpeteknikk med Joline Johansson. Klokken 10:00

Lær deg å skape fart og flyt på sykkelen. Vi går gjennom grunnen i å skape fart på sykkelen og få mer fart og kontroll flere typer av svinger. 

  • Linjevalg med Andreas Øhrn, Klokken 10:00

Hvordan velge den rette linja? Hvor skal blikket være? Hva bør du tenke på? Få svar på alle dine spørsmål om linjevalg med Andreas Øhrn ute i felten. 

Søndag 23. Juni

Alle kurs og tilgang til bestilling finner du på friflytbestill.