Velkommen til peak Utflukt! Nå er finalistene til pumptrack rally klare, og værmeldingen er svært generøs.

Det blir rett og slett enda en herlig dag, hvor forholdene bør være gode for å få laget førsteklasses filmsnutter!

Stå opp sammen med oss på Utflukt-radio'n i festivalområdet utenfor. Om du skal på guidet tur, blir du kalt opp av radio'n ved turavgang klokken 10.00 og 16.30.

Lørdagen har selvfølgelig også afterbike, nerdequiz og standupshow. Les mer nedenfor.

Vil du se hele programmet? Klikk her!

Heisen går fra klokken 10:00 til 16:00

Husk at du må ordne deg med heiskort i Skistar-webshopen før du kan kjøre der. Følg guiden vår nøye, så skal du klare å få ut heiskort uten problem!

Guidede turer kl. 10:00 og 13:00

Det gjenstår plasser på noen av dagens turer. Du kan melde deg på ved ankomst i sekretariatet. Oppmøte for guidet tur er ved radio-teltet utenfor resepsjonen.

Dual slalom i twin peaks klokken 12-14

Klokken 12 i Twin Peaks er det konkurranse for både damer og herrer med fine premier! Påmelding er mulig i sekretariatet eller på nett, men det bør også holde å bare møte opp!

Sweet Pumptrack Rally klokken 14!

En hesebelesende kvalik-dag med massevis av deltagere gir oss lovnad om at finalen blir veldig underholdende. Her er finalistene, møte opp på den øvre pumpen for å heie dem frem!
Om du kommer hjem fra guidet tur før klokken 16, anbefaler vi å få med seg slutten av konkurransen - det blir garantert en thriller. Dual Slalom går samtidig!

Sweet afterbike på barbacoa!

Festivalens absolutte høydepunkt for mange! Sweet inviterer til Barbacoa (oppe ved skiheisen, i "gata" nedenfor) for å markere slutten på en episk sykkeldag med en herlig fest. Det er begrenset med plass inne, så møt opp i tide før åpning klokken 16, og bli med på festen!

Mekkekurs med BikeFixx & Merida!

For deg som vil bruke lørdagens avslappede afterbike-steming på å lære om mekking, inviteres det til uformelt mekkekurs, gratis, først til mølla, hos Merida klokken 17. Påmelding kan være lurt i forkant!

Nerdequiz klokken 19

Sykkeløyvind, også kjent som Øyvind Aas, og for mange, "Mr. Terrengsykkel" her til lands, skal tradisjonen tro være vertskap for quiz med fine premier og god stemning. 

Det skjer i Bistroen ved siden av multihallen klokken 19 til 20.30. Ingen påmelding trengs, dann et lag (max 5 pax pr. lag) og møt opp for å teste dine kunnskaper!

Jerryquiz klokken 20.30

Som oppvarming til standupen kjører vi en Kahoot for hele familien (og de som ikke tør å bli med på nerdequizen helt enda), hvor premien er en helg for 2 i Trysil med overnatting og Heiskort. Den begynner 20.30, en halvtime før Standupshowet, som en liten oppvarming.

Standup klokken 21

Vi kjører klubbkveld med late night-format fra 21 til 23 i aften for å runde av festkvelden. Fire herlige komikere skal gi dere en minnerik opplevelse som kan matche syklingen på en dag som dette.

Etter standupshowet er det lagt opp til videre servering i hotellobbyen for de som ønsker å fortsette kvelden.

Husk at det er masse sykling og fint være å nyte godt av i morgen også!