Er du klar til å trekke på smilebåndet fredag 21. juni? Vi gleder oss til stand-up med 3 komikere på Utflukt! Og, ja, det er selvfølgelig del av festivalpasset. Under får du en kjapp presentasjon av årets line up:

Frida Homlung

Frida er et multitalent som sjonglerer titlene standup komiker, manusforfatter og skuespiller. Hun er har stått på utallige scener i hele Norge, inkludert de velkjente scenene Nieu og Latter, og i tillegg til å ha deltatt i to sesonger av NRKs Latter Live. Hun er en erfaren komiker som har gjort seg bemerket i flere store TV-produksjoner som «Side om side», «Flus», «Visning» og «GYM» fra NRK og «Hvite Gutter» på Discovery.

Bjørn Henning Ødegaard

"En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering"

Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter. Vi gleder oss til å ta han i mot på Utflukt 2024!

Laurits Lundgaard

Laurits Lundgaard er en jovial komiker fra Østfold med en god dose sjarm og selvironi. Du har kanskje sett han på NRK og Latter Live sesong 3? Med mye erfaring fra scene og private arrangementer - og nå også på event- og bedriftsmarkedet, er hans mål å fange publikum med humor man selv kjenner seg igjen i. Dette blir definitivt en god match for Utflukt!


Vi gleder oss til denne trioen inntar scenen på Raddison Blu Trysil Fredag 21. Juni klokken 21:00!