Fredag 23. juni kl 21:00 på Radisson Blu Trysil!

Vi fortsetter suksessen med standup på Utflukt. Vi har fått fire stjerner fra klubbscener rundt om i Noreg til å ta turen til Utflukt og Trysil. Her har vi dei som begynte på scener på same tid som Utflukt hadde sin start for 20 år sidan, samt nye stjerner som har jobba seg opp frå lokale klubbar til å få eigne show på scena eller vore aktuelle på tv-skjermen!

Fredag 23. juni kl 21:00 på Radisson Blu Trysil!

På scena finner du:

Jonna Støme

Siden han debuterte som standupkomiker for tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen, og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.

Jonna har også bred erfaring som TV-fjes og programleder, blant annet som en del av gullrekka på NRK i underholdningsprogrammet «Showbiz». Han har også flere strålende bidrag i «Latter Live» sesongene på NRK.
Høsten 2023 er han klar med nytt soloshow med premiere på Latter.

Sandra Spjelkavik

Sandra startet sin karriere på Ole Bull Scene og har skrevet, produsert og spilt i en rekke egne produksjoner siden. Hun er en svært allsidig aktør, og kan by på både stand up, humormusikalske innslag og parodier/karakterer. Hun står også fast på klubbscenen på Latter.

Sandra ble i 2017 nominert til to Komipriser; «Årets Nykommer» og «Beste Sceneforestilling» i duoen Tonje & Sandra for showet «Helt i Tiden». I mars 2020 hadde hun premiere på sitt første soloshow «Sandra feier for egen dør». Hun fikk fantastiske anmeldelser med terningkast 5 fra både Bergens Tidende og Bergensavisen.

Hallvard Dyrnes

Hallvard er uten tvil en kommende standup-stjerne. Han er en ung komiker og improvisatør, og i 2017 vant han prisen for «Årets Nykommer» under Humorfest i Bergen. Han er også fast inventar i forestillingen «Improvors» som vant Humorprisen for «Årets Sceneshow Indie». Stilen hans er veldig rar og veldig morsom, der punchene er solide og kommer tett.

Han gjør Norgesturnéer med eget show og har stått på de fleste scener i landet, både store og små. Hallvard har også vært å se på opptredener i utlandet, deriblant Canada, Dubai og Edinburgh Fringe.

Ahmed Mamow

Ahmed er en av de mest hyllede unge humorprofilene i Norge. Han er en fremadstormende komiker som allerede har etablert seg på flere av landets største scener med sitt eget soloshow «Voksen».

I 2021 lanserte han pilotserie «Helsebrusjan, en karakter- og humorserie på NRK. Rikskanalen har også kåret podcasten «Milde Meninger» av Ahmed som en av landets morsomste podcaster.

Han har vært synlig på en rekke TV programmer, blant annet Brille, Huskestue og Kåss til Kvelds.