Utflukt er Norges største terrengsykkelfestival. Vi ønsker å inkludere alle syklister - nye, erfarne, gamle og unge. Trysil har sykling for de fleste og mange ønsker å reise sammen med familien sin.

Vi har enda ikke avklart om barnepass er et tilbud på hotellet under Utflukt 2022.

For at planleggingen skal bli litt enklere, gir vi dere her noen gode tips slik at dere kan bruke mer tid på å sykle enn å planlegge.

1. Kjøp et familiepass

2. Overnatting

I år samarbeider vi med Radisson Blu Trysil og Skistar. De tilbyr rabattert overnatting til Utfluktdeltakerne. Radisson-hotellet har store rom og leiligheter med plass til opp mot 12 personer! Skistar har også fine hytter med god plass. En ypperlig mulighet til å reise sammen med andre! PS: hotellet har også badebasseng og bowling.

3. Leie av sykler

I tillegg til over 200 demosykler dere får tilgang til å teste med festivalpasset, kan dere også leie sykler fra Sportlodgen på Radisson Blu. 

4. Selve syklingen

Trysil Bike Arena har sykling for alle. Rett utenfor Radisson Blu - hvor festivalarenaen vil være, er det bygd en skillcourse som en kan øve seg på små elementer i. Noen tråkk fra hotellet ligger Gullia - med flere kilometer bygd sti i varierende vanskelighetsgrad. Rett ovenfor arenaen ligger heisen, som tar deg til toppen av fjellet hvor du kan sykle stier oppå fjellet, eller ned fra fjellet. Hvis dere ønsker å dra på en litt lengre stitur, ligger det hundrevis av kilometer med naturlig sti i ganske kort avstand både med bil og sykkel.

5. Andre aktiviteter

Noen ganger kan det være greit med en liten pause fra syklingen. Noen av aktivitetene dere kan velge mellom er bowling. Opplevelsesbassenget har blant annet egen spa og relaxavdeling, innendørs surf og klatrevegg. For boende på hotellet er bading gratis.

I tillegg har Trysil flere andre ting en kan drive med hvis en ønsker litt pause fra syklingen; minigolf, rafting, ridning.. Les mer her.