Kjære deltager!

Det er endelig sykkelsesong, og jeg håper du har fått kommet deg ut på stien! Her på huset har vi vært opptatt med å planlegge den beste utgaven av Utflukt som vi kan få til.

Covid har ikke sluppet taket og det har gjort det vanskelig å arrangere samlinger denne sommeren også. Strynefestivalen, High Camp og Fjellfilm 2021 er avlyst. Vi som har stått bak å arrangere Utflukt i Trysil har vært heldige for det lar seg tilpasse og nedskalere. Og du har vært heldig som sikret deg festivalpass – de ble raskt utsolgt!

 

Datoene 17. til 20. juni nærmer seg. Vi har sett at sjansene for at vi ikke tillates å arrangere er meget høye. For å gi deg tid til å endre planene, og for å sikre at vi kan faktisk få til et kult arrangement, bestemte vi oss i dag for å flytte Utflukt-festivalen til et litt senere tidspunkt.

 

Ny dato for Utflukt blir derfor 19. til 22. august 2021.

 

Vi beklager naturligvis ulempen, alle deltagere får nå tilbud om refusjon av festivalpass.

Om du fremdeles vil delta på Utflukt i august, trenger du ikke foreta deg noe. 

Passet ditt er automatisk gyldig i august.

Vi skal avholde omtrent samme program som planlagt.

Hvordan ordne refusjon av festivalpass?

Send en E-post til kundeservice@friflyt.no, og legg ved din ordrebekreftelse som du fikk av oss når du bestilte billetten.

Vi ordner refusjon så snart vi kan, innen en uke skal du ha pengene tilbake.

Frist for refusjon er tirsdag 1. juni. Dette er for å sikre at vi kan behandle din refusjon før fellesferien.

Kan jeg kjøpe festivalpass?

Pass som blir refundert legges ut for salg igjen på friflytbestill.no. når vi har behandlet refusjonene, formodentlig torsdag 4. juni klokken 10.

Vi vil legge de ut til samme pris og vilkår. Mer informasjon kommer som nyheter på denne siden og i sosiale medier!

 

Refusjon av overnatting

Vi har snakket med Radisson Trysil som kan hjelpe deg med å booke om ditt rom, eller avbestille din booking i juni uten kostnad. Ikke ring den sentrale Radisson-telefonen, men til resepsjonen på Radisson, tlf 62 44 90 00.

 

Vi er heldige som har en sykkelfestival som funker like bra på sensommeren som i juni. Vi har selvtillitt på at Utflukt 2021 blir et fullverdig og tøft arrangement for alle!

 

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss på kundeservice@friflyt.no

Jeg gleder meg til å se deg på sykkelstien i Trysil!

- Festivalsjef Adam