– Det er utrolig kult at vi er utsolgt tre måneder før festivalen, men det er jo også litt fordi vi har en mye mindre kapasitet i år enn tidligere, forteller festivalsjef Adam Tumidajewicz.

Denne helgen ble det klart at kapasiteten på fulle 300 billetter til terrengsykkelfestivalen Utflukt i Trysil har blitt revet vekk på en drøy måneds tid. OVer 90% av billettene forsvant den første uka.

– Selv om vi har mindre kapasitet i år, har interessen for festivalen vært større i år enn før, så det er kjempepositivt! Vi krysser fingra for at festivalen lar seg arrangere som planlagt, sier Tumidajewicz.

Dersom det viser seg at det blir rom for å utvide festivalen, vurderer Utflukt å legge ut et lite knippe ekstra billetter, men enn så lenge kan de som sikret seg billett tidlig prise seg heldige for det.

Det jobbes med å lande endelig program for turer underveis og for festivalen i sin helhet, og flere nyheter kan ventes på festivalens nettsider utover april.

Om utflukt

Utflukt er en terrengsykkelfestival som har blitt arrangert hvert år siden 2002. Det går ut på at vi inntar sykkeleldoradoet Trysil i en langhelg fylt av sykling på dagen og moro på kvelden!

Vi er optimistiske for arrangementet på tross av korona-pandemien, men vi tar selvfølgelig grundig med forbehold - derfor har vi avlysningsgaranti - du får penga tilbake.

Utflukt har tidligere hatt så mye som 1000 deltagere, men i 2021 starter vi med å kun legger ut 300 billetter.

Festivalpasset gir deg følgende fordeler:

- Gratis stolheis torsdag kl. 1500 - søndag kl. 16.00
- Gratis tilgang til demosykler, utstyr og sykkelvask
- Gratis detaljert kartfolder med stier og turforslag
- Deltakelse på kveldsarrangement (konsert, quiz, stand-up, film mm).
- Barnepass (gjelder familiepass)
- Reduserte priser på overnatting på Radisson
- 25% på bowling og bading hos Radisson Blu Trysil (gratis for hotellets gjester)
- Tilgang til å melde seg på guidede turer og kurs

Aldersgrense - 0 år!

Vi har ingen aldersgrense på festivalen, men hvis du er under 18 år må du medbringe en forelder eller en signert fullmaktserklæring fra en foresatt når du skal registrere deg i Utflukt-sekretariatet. Last ned erklæringen

Familiepasset omfatter opptil 2 voksne og 3 barn (opptil 16 år).

Over 18 år?

Alle deltakere på Utflukt må skrive under et egenerklæringsskjema. Dette fylles ut ved registrering i sekretariatet i Trysil.

Se skjema her

Har du spørsmål angående ditt festivalpass? Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no