Vi som arrangerer festivalen er opptatt av at du har alt du trenger for å slippe å tenke på annet enn sykkelen din!

Underveis skal vi tenke på å holde sykkelen din trygg, holde deg mett og glad og underholdt, og at du får nye, spennende opplevelser som gjør det enda gøyere å være ute på sykkelen. 

Vi skal også ha fokus på smittevern og å holde arrangementet trygt for smitte fra covid-19. Her finner du alt du trenger å vite underveis på Utflukt.

Her vil du finne informasjon om følgende

  • Informasjon under festivalen

  • Festivalpass

  • Vakthold

  • Parkering

  • Informasjon om guidede turer og kurs

  • Lagring av sykler

  • Mat og drikke

  • Sykkelvask og sykkelservice

  • Program (åpningstider heis står også her)

  • Pakkeliste

 

Informasjon under festivalen
I år kommer vi til å sende ut viktig informasjon på SMS. Send UTFLUKT START til 2030 for å motta informasjonen. Tjenesten er gratis. Følg oss også på facebook hvor vi kommer til å legge ut informasjon hele helgen - se her.

 

Festivalpass

Når du ankommer festivalen må du ta turen til sekretariatet i resepsjonen på hotellet for å skaffe deg et festivalpass. Sørg for at du har med billetten med QR-koden som du fikk tilsendt når du kjøpte festivalpasset. Båndet du får utdelt er din inngang til alt det morsomme festivalen har å by på - pass godt på det!

 

Vakthold

På festivalen er vi så heldige å har med oss hjelpere fra håndballgruppa i Trysil som vil sjekke festivalpass ved inngang til sponsorområdet og på det som skjer på kvelden. De vil også ta seg av parkeringslogistikken og henvise deg til grusparkeringen som du skal benytte under festivalen.

  

Parkering

Det vil ikke være mulig å parkere foran hotellet. Heldigvis er det ganske kort vei fra årets parkering til arena. Følg skilting. Dette fordi nødetater skal ha easy access ved nødsituasjoner. Vi håper alle respekterer dette.

  

Informasjon om guidede turer og kurs

Tryil Stisykkelaug er ansvarlig for guidingen under Utflukt. De har god kjennskap til området og vil ha et bemannet turtorg i resepsjonen. Her kan du spørre om turtips og andre spørsmål du måtte ha knyttet til guidede turer og sykling generelt på Utflukt. Trysil stisykkellag svarer mer enn gjerne på spørsmål fra dere i løpet av helga - uavhengig om du skal på guidet tur eller ikke.

 

Påmelding til guidede turer foregår på nett fram til onsdag 19. juni kl. 00.00. Etter det er det KUN mulig å melde seg på guidede turer i sekretariatet. MERK: 30 minutter før turstart er det kun mulig å melde seg på direkte til turguide.

 

Informasjon om hva du bør ha med i sekken på tur og åpningstider på turtorget finner du her

 

Lagring av sykler
Radisson stiller med sykkelgarasje i år også. Henvend deg i resepsjonen for å få tilgang til denne. Ha også med egen lås! Denne låses fysisk hver natt kl. 22 - 07 - ergo dere vil ikke ha tilgang til sykkelen i denne perioden. Siden vi er en stor sykkelfestival vil det alltid være noen som er interessert i å få kloa i en av godbitene deres. Pass derfor godt på sykkelen din og lås du går fra den. På en hvilken som helst reisebutikk kan du få tak i en liten lås med opptil 90 cm uttrekkbar vaier, som passer i bukselomma.

Program

Se programmet i sin helhet

Se tur- og kursprogrammet 

 

For å være med på det som skjer på Utflukt må du ha festivalpass. Hvis du ønsker å delta på guidede turer og kurs, så må du melde deg på det kurset du ønsker å delta på. Det kan du gjøre i oversikten vår. Turer og kurs som ikke er på friflytbestill.no er utsolgt.

 

Oppmøtested og tidspunkt er gitt i informasjonen om turen. Det står også spesifisert hvis det kreves transport til startsted - dette organiseres i egne biler. NB: Oppmøte på turer som trenger transport vil fortsatt være ved festivalarena.

 

Sykkelvask og sykkelservice

I festivalområdet om ved heisen så vil du finne vaskestasjon hvis du har behov for det. Dette er kun sykkelspyling. Øvrige vaskeredskaper og såpe må du medbringe selv. Sportlodgen har blitt Shimanosertifisert verksted og kan hjelpe til med det meste. Dersom du har spesialdeler du vet kan ryke, og det er vanskelig å få tak i, anbefaler vi at du tar det med selv.