Trysil Bike Arena har kilometervis med maskinbygde løyper i tillegg til naturlige stier og fjellsykling du enkelt kan nå fra toppen av fjellheisen. Trysil har også over 100km med naturlig sti i området, og fantastiske sykkelområder rett over svenskegrensen er også tilgjengelig med Trysil og Utflukt som base.

Hver tur vil være gradert fra 1-6 i teknisk vanskelighetsgrad og fysisk form. 

Totalt er over 38 guider og 33 ulike turer i år. Til sammen har vi plass til 475 deltakere. Vi har justert turene basert på innspill fra guidene og deltakere i fjor. Nå er det maks 15 syklister per tur. På de fire heldagsturene har vi gått ned til 10 deltagere. Vi har også satt opp samme tur flere ganger, men med forskjellig formgrad. Nupen-Støpa er tatt bort fra turprogrammet i år pga slitasje og fordi det er den runden som er best skiltet på østsiden. I år har vi prøvd å rette fokuset mot kvalitet framfor flest mulig deltagere.

Gjør deg kjent med avreisetidspunktene. Alle turer har oppmøte på gressområdet på oversiden av Radisson-hotellet, mot skibakken.

All guiding foregår i regi av Trysil Stisykkellag og alle turinntekter går direkte til lauget for utvikling og vedlikehold av stier som går utenfor Trysil Bike Arena sitt prosjekt. Har du spørsmål vedrørende turer, kan de rettes til Trysil Stisykkelag.

Se oversikt over guidede turer og tidspunkt.

OBS: Vil du melde deg på de turene som har ledig plass? Gå i resepsjonen på hotellet og spør sekretariatet!

Det er ikke lenger mulig å melde seg på turer & kurs online!

Transport til enkelte av turene skjer med egne biler. Dette avtales nærmere mellom turdeltakerne og guidene.