Det begynner å bli trangt om festivalpassene på Utflukt! For festivalsjefen er målet å lage en festival hvor folk kommer til å være kry om at "de var der den gang".

Derfor vil vi også belønne de som melder seg på tidlig! Sykkelsesongen har enda ikke begynt for de aller fleste, men vi nærmer oss halvparten solgte festivalpass.

Festivalpassene er tilgjengelig for salg, og alle som har kjøpt billett innen klokken 23:59 den 31. mars er nå med i trekningen av en av verdens beste sykkelhjelmer, Sweet Trailblazer MIPS til en verdi av 1799 kr.

Sweet Trailblazer er basert på klassikeren Bushwhacker, etablert som en av de hjelmene du ser oftest på hodet til sykkelkollegaer på stien. Tester har vist at dette er blant de sikreste hjelmene på markedet! I tillegg til utmerket funksjon og ventilasjon, er stilen moderne og skarp slik Sweet har blitt kjent for.

Du får velge farge og størrelse selv!
Du får velge farge og størrelse selv!

Vilkår for trekningen

Du trenger ganske enkelt bare å være blant de som har kjøpt festivalpass innen utgangen av mars måned. Vi trekker ut en vinner, og tar kontakt med på E-post deg i april for å bekrefte forsendelse, farge og størrelse på hjelmen.

Har du allerede kjøpt festivalpass, er du allerede med i trekningen!

Husk at programmet og turene slippes torsdag 21. april (torsdag etter påske!), nøyaktig to måneder før festivalen går av stabelen.