Gro er en blid og energisk nordlending som fant en trysling og flyttet hit i 2013. Da hun ble Trysling, fikk hun også anledningen til å teste stisykling for første gang og falt pladask for livet på stien - Til tross for at hun syklet på en gammel, tung Lapierre som var litt for stor.

– Jeg begynte i Destinasjon Trysil som PR-og markedsansvarlig i 2014. Det var også mitt første Utflukt-år. Det har vært utrolig gøy å jobbe med sykkelutviklingen i Trysil, fra de første stiene i Gullia som vi fikk beskjed om IKKE kunne kalles stisykling, til nå hvor vi har blitt en av Skandinavias største stisykkeldestinasjoner, forteller hun.

– Jeg føler meg utrolig heldig som bor og jobber i Trysil, hvor jeg kan jobbe med det jeg liker å gjøre på fritiden! Jeg får ofte høre «du må jo ha verdens beste jobb» og det føles sånn! 

1 – Hvor kommer vi til å møte deg på Utflukt i år?

 Jeg håper jeg får guidet noen turer i år også. Ellers så henger jeg rundt i festival-området, prater med folk og tar litt bilder med telefonen. Sweet sin afterbike er et must! Prøver egentlig å få med meg mest mulig av det skjer under Utflukt. 

 

2 – Hva gleder du deg mest til?

Stemningen! Og at vi endelig kan ha en normal gjennomføring av Utflukt med masse folk, fine sykkelturer, god stemning og masse gøy på programmet.

 

3 – Hva er det morsomste det du har gjort på Utflukt før?
Tjaa, alt er morsomt under Utflukt. Men Sweet sin afterbike i 2019 var absolutt et høydepunkt! Med knall vær og sinnsykt mye folk!