(sist oppdatert mandag 4. mai kl. 16.00)

Det er med tungt hjerte vi meddeler at vi må avlyse Utflukt 2020. Dette skjer som følge av nye retningslinjer per torsdag 30. april 2020. Avlysningen er svært kjedelig for alle deltakere, guider, utstyrsleverandører, foredragsholdere og oss som arrangører som har sett fram til å møtes i Trysil 18. - 21. juni. 

Fri Flyt AS har fulgt situasjonen tett siden det ble rapportert at viruset Covid-19 kom til Norge og sett at det det kunne få konsekvenser for arrangementene våre. Vi håpet i det lengste at det skulle la seg gjøre å arrangere terrengsykkelfestival på en forsvarlig måte ved å gjennomføre gode smitteforebyggende tiltak.

Torsdag 30. april ble det offentliggjort nye retningslinjer for gjennomføring av kultur- og idrettsarrangement hvor det åpnes for arrangement inntil 50 personer fra 7. mai. Fra før visste vi at det ikke blir anledning til å gjennomføre arrangement med mer enn 500 deltakere før tidligst 1. september.

Vi ønsket å avvente endelig beslutning for Utflukt 2020 for å få oversikt over hvilket spillerom vi hadde for å gjennomføre en begrenset utgave i år.

Når vi nå vet at begrensningene for arrangement blir såpass begrenset har vi dessverre ikke noe annet valg enn å avlyse fysisk gjennomføring av Utflukt 2020 18. - 21. juni i Trysil.

 

Hva skjer med festivalpasset mitt?
Utflukt er et viktig arrangement for Fri Flyt AS, og vi har faste stillinger direkte knyttet til arrangementet. Dermed sier det seg selv at de økonomiske konsekvensene å avlyse Utflukt er alvorlige for selskapet. Vi vil likevel refundere alle kjøpte festivalpass, slik at ingen skal oppleve å ha betalt for noe de ikke får.

Dersom du ønsker, kan du bruke det innbetalte beløpet til å forlenge ditt abonnement i stedet for å få det refundert. Det vil være en kjærkommen støtte for oss, samtidig som du sikrer deg gode magasiner og digitalt innhold til en rimelig pris i lang tid framover.

 

For refusjon eller forlengelse, send epost med ordrenummer, navn og kontonummer regnskap@friflyt.no

 

Dersom du har kjøpt en pakke med abonnement og festivalpass, vil selve abonnementet løpe som vanlig og prisen for dette blir fratrukket i beløpet du får refundert.

Etter de opplysninger vi har fått, vil hoteller og andre overnattingssteder i Trysil være åpne, og det er ikke noe som hindrer de som ønsker det å dra på tur på egenhånd. 

 
***
 
Velkommen til Trysil!
Trysil ønsker deg velkommen til magiske sykkelopplevelser helgen 18.-21. juni. Selv om Utflukt er avlyst kan du fortsatt sykle på de populære stiene i Trysil Bike Arena, og delta på guidede sykkelturer og teknikk-kurs sammen med Trysilguidene. Både fredag og lørdag arrangeres det turer. Selvfølgelig med nødvendige smittevernstiltak. Heisen åpner den 18. juni, og tar deg opp til herlige sykkelopplevelser på fjellet. Les mer her *** Ta vare på hverandre og lag god stemning på stiene i sommer, så ses vi igjen til Utflukt 2021, 17. - 20. juni! Sykkelhilsen,
Festivalsjef Tonje Sameien