Påmeldingen til turene stenger onsdag 18. august klokken 23.59.

Spør i sekretariatet om det er plasser igjen, om du bestemmer deg for å bli med underveis!

Her finner du kurs- og turprogrammet.

Guidede turer på utflukt er for grupper på 10-12 personer som har festivalpass fra før. Du blir med lommekjente lokale guider (2 guider per tur, en foran og en bak) som tar deg med på herlige naturlige stier på all slags forskjellige nivåer i området rundt Trysil.

Guiding kommer som et tilleggsprodukt til festivalpasset, og inntektene fra kostnaden du betaler går til de dyktige sti-guidene i Trysil stisykkellaug. Hver plass koster 100 kr.

Det er noen utvalgte turer som er kun ment for jenter, og en utvalgt tur på søndag forbeholdt ungdommen. 

Turene selges på først-til-mølla-basis på Friflytbestill.no. Når du kjøper en tur, må du legge inn navn og telefonnummer så vi kan kontakte deg om du ikke møter opp på tur, eller om det blir endringer i turprogrammet.

Merk at det er sjanse for at det blir endringer i programmet før festivalen starter. Det tas forbehold om at turer ikke går om det ikke er nok deltagere - da tar vi i så fall kontakt med deg.

Husk å les turbeskrivelsene nøye! Der beskriver vi litt om vanskelighetsgrad, tidsbruk og terreng. Enkelte turer krever transport fra hotellet til utfartssted og at du stiller opp med egen bil (eller blir med noen som har en bil med plass til sykkelen din!)

Dersom du skulle ha spørsmål, ta kontakt med oss!

Klikk på turene nedenfor for å gå til kjøpslenke. Dersom en tur blir utsolgt, vil det ikke være mulig å kjøpe den i nettbutikken.