Vil du være med på sykkelfestival? Bli med på Utflukt terrengsykkelfestival i Trysil 17.-20. juni 2021! Festivalpassene legges ut for salg den 25. februar 2021!

Trysil har blitt en svært komplett sykkeldestinasjon, og mange vil hevde den er landets ledende. Her er noe for alle. Terrengsykkel har lagd en stor guide til den beste syklingen i Trysil. Magasinet skriver blant annet dette om syklingen i Trysil;

 Trysil har fantastisk sykling på naturlige stier. Men det er i likhet med veldig mange andre steder i Norge. Dermed kommer vi ikke unna at det er de tilrettelagte og til dels maskinbygde stiene som gjør Trysil spesielt.

Området som kalles Gullia, var en gang et unnselig skogsområde som vi kjørte forbi på vei opp til skisenteret. I dag inneholder det et nøye planlagt og elegant utformet nettverk av stier som passer terrengsyklister på alle nivåer.

De enkleste stiene kan sykles av små barn og på nærmest en hvilken som helst sykkel, samtidig er det utfordringer som gjør at lidenskapelige stisyklister kan holde på her i timesvis.

Les hele guiden til sykling i Trysil på terrengsykkel.no