Marin og Niner er blant merkene som importeres av velkjente JBS sport, og de kommer til Utflukt for å hilse på deg! JBS består av 2 brødre som faktisk er brødre, og en bror fra en annen mor kommer til Trysil.

 Gutta har med segspennende ting å vise frem, pluss en god del sykler som alle kan få prøve.

JBS Sport har holdt på med high-end sykkelutstyr siden 2013, og stadig flere ser ut til å sette pris på grunnarbeidet og researchen vi gjør før vi velger våre merker.

JBS har også import av ski fra Zag, og deres custombuilds er beryktet for oppmerksomheten de får på Instagram. Følg JBS på Insta her!

 

Gutta på JBS
Gutta på JBS

Kom innom JBS sin stand, slå av en prat, bli med på sykkeltur, få tips om vedlikehold av sykler, og sjekk ut alt de har å by på!

 

Niner Bicycles

Niner Bicycles, kjent for påskriften "pedal dammit!" på de fleste rammene sine, er kjente innovatører fra California.

De var tidlig ute med å adoptere 29 tommers hjul, og har bygget merkevaren sin etter dette. Grunnleggeren hadde en av de få 29erne som fantes i 2004, og oppdaget raskt at han syklet fortere enn de aller fleste. Også på sti.

Det trigget han til å stifte Niner bikes, og idag er Niner et High-End Heritage merke, men mange følgere, som gjerne kaller seg Ninerds.

 

Niner WFO er en lekker maskin.
Niner WFO er en lekker maskin.

Du kan teste følgende sykler fra Niner hos JBS:

WFO E9. Fullblods elektrisk freeridesykkel

WFO. Fullblods Endurohingst

JET RDO. Stiraketten over alle raketter.

 

Marin Bikes

Den orginale terrengsykkelen!

Siden 1986 har Marin Bikes utfordret hva som er mulig å gjøre med en sykkel utenfor asfalten. Og sørget for mest mulig glede underveis. 

Marin Alpine trail, med litt ekstra grov spec.
Marin Alpine trail, med litt ekstra grov spec.

Marin kommer naturligvis fra Marin County California, og flesteparten av modellen er oppkalt etter ikoniske landemerker og stier i området.

JBS har med seg Alpine Trail, både med og uten motor.

Ta en titt på denne videoen, og gled deg til å teste syklene!