Du kjenner nok helt sikkert søsterkonseptet og det litt mer utbredte after-ski? Sweet afterbike er ikke overraskende nok, ganske så likt - bare litt mindre eurodance og steking. Vi tok en prat med markedssjef i Sweet Protection, Christian Erga. 

 

Hva er konseptet bak Sweet afterbike?
Sweet after-bike er en hyggelig og sosial hang-out etter en bra sykkeldag. Vi inviterer til vårt hovedkontor i Trysil og serverer gratis øl og mat, musikk og god stemning. Konseptet er likt det vi har hatt tidligere bortsett fra at det ikke blir noe utsalg fra showrommet i år. Dette har vi flyttet opp i teltet vårt på sponsorområdet, der vi sammen med Sportlodgen tilbyr gode priser på Sweet Protection.

 

Vårt lille showroom på kontoret vårt vil fortsatt være åpent under afterbiken, men vi krysser fingre for fint vær og god stemning til å henge ute! PS: det anbefales å komme på sykkel da det er begrenset med bilparkering.

 

Absolutt alle er velkomne, enten det er rett fra sykkeltur eller som det passer. Vi har åpent hus så lenge folk har lyst til å henge. 

 

Les mer om Sweet Protection sine produkter på nettsiden deres.

 

Afterbiken vil foregå på kontoret til Sweet Protection i sentrum. Trykk for veibeskrivelse