Sommerens store nyhet i Trysil er en blå og en rød heisbasert sykkelsti. I tillegg økes heiskapasitet. Denne nyheten er publisert av Trysil i en pressemelding og fulgt opp av Terrengsykkel i denne saken.

- SkiStar gjør en betydelig investering i sommersatsningen med hele to nye flytstier. Disse vil legge på venstre side av Fjellekspressen, stolheisen som tar deg til toppen av stiene. Den ene vil være blå, samme vanskelighetsgrad som Magic Moose, og blir 5,1 kilometer lang. Den andre vil være noe mer teknisk og blir dermed en rød flytsti på 3,5 kilometer. Begge stiene vil ha masse flyt og morsomme elementer, forteller Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena.

Det jobbes også med å koble sykkelstiene fra fjellet sammen med sentrum, slik at de vil gå hele veien fra Turistsenteret ned til Trysil sentrum om sommeren.

Dobler heiskapasiteten

De nye stiene skal etter planen stå ferdig i juli. Men allerede 16. juni, når Utflukt starter og heisen åpnes for sommersesongen, vil nye fester til syklene være på plass. Det betyr at heiskapasiteten blir betraktelig bedre.

Vil du melde deg på Utflukt i år? Gå hit for å bestille! Det er begrenset antall festivalpass igjen!

Det skal være gravemaskiner og mannskaper i sving fra første anledning snøen tiner - og på spørsmål om dette er noe Utflukt-deltagerne i år kommer til å nyte godt av, så er det vanskelig å love for mye - men er vi heldige, får Utflukt-deltagerne kanskje en liten forhåndssmakebit i sommer?