Vi gjentar suksessen fra i fjor og byr Utflukt-publikum på en vaskeekte klubbkveld, med fire standupkomikere med lang erfaring fra norske scener.

Det blir et to timer langt helaftens show i multihallen på hotellet. Publikum blir ledet gjennom kvelden av en erfaren komi-konferansier og tre forskjellige komikere med stil og personlighet. Det blir ekte klubb-stemning, late night-humør og moro nok til at du kan ta med unga - uten at vi tar ansvar for moralen i den vurderinga!

Vi får besøk fra noen av de aller beste komikerne fra norsk klubbmiljø, med erfarne komikere som har reist landet rundt, rocket huset fra Lødingen til Latter og ja, selvfølgelig har de vært på TV!

På scenen står:

Christer er en ringrev som har gjort nærmest alt i standup-Norge.
Christer er en ringrev som har gjort nærmest alt i standup-Norge.

Christer Torjussen

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid. Han har mottatt Komiprisen for beste standup og den prestisjetunge Stå opp-prisen, og er en nestor som har hjulpet å bygge norsk standupmiljø til dagens nivå.

Som en av komikerne som først bragte mitraljøse-tempo setup-punch humor til landet, har han gjort en rekke soloshow, jobbet som lærer på standuplinja på folkehøyskole, og turnert hvert eneste hjørne i landet med sin særegne humor.

Christer er en kritikerrost og klok type som gjør det å få deg til å le til noe lekende lett!

Pernille Haaland

Pernille Haaland har gjort en del av standup-bootcampen alle seriøse komikere må slugge seg igjennom - med show på Edinburgh Fringe-festivalen over 6 år på rad, har hun bygget sceneerfaring og vitserepertoare i verdensklasse, og nå er hun klar for Trysil.
Pernille skriver herlige vitser som har åpnet øynene for det norske standupmiljøet - du så henne kanskje i siste sesong av Latter live? Om du ikke har gjort, ikke sjekk det opp på Youtube - bare gled deg til å se henne live på ordentlig!

Laurits Lundgaard

Laurits er 34 år gammel, kommer fra Sarpsborg og har drevet aktivt med Standup siden 2013. Han har god erfaring både som komiker og som konferansier fra de største scenene i landet, og fanger publikum med sin inkluderende og joviale stil.

Med sine skråblikk på hverdagslige observasjoner og sine selvopplevde, nevrotiske røverhistorier fra ytre Østfold, skaper han en, varm, lattermild og lite selvhøytidelig stemning! Det kan godt hende at du har sett Laurits i sesong 3 av "Latter Live" eller i serien "Hvite Gutter".

Karsten Blomvik

Karsten Blomvik er en prisbelønt komiker fra Stavanger. Gjennom sine 7 år i standup bransjen har han reist rundt i hele Norge og mye av Europa og fortalt vitser og historier.

I 2020 fikk han jobb i NRK4etg, og i 2022 skal han bli fast medlem av P3morgen. Han har mye energi på scenen, og elsker standup mest av alt i hele verden.