Her er et utvlag av komikerne vi tildigere har hatt innom på Utflukt. Er det noen komikere du spesielt kunne ønske deg å se på Utflukt i 2021? Send oss en mail!

Henrik Fladseth

Henrik Fladseth har bakgrunn fra teater, revy, TV, og som standup-komiker står jevnlig på de største scenene i landet. Tidlig i karrieren satt Henrik opp sitt eget soloshow, «Kverulant», og kort tid etter ble han å se på skjermen i programmer som «Komiprisen", «Senkveld", «Brille» og med sitt eget sketsjeshow «Sølvrekka».

I 2017 og 2018 medvirket han i «Feelgoods humorgalla,» sammen med Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Are Kalvø. I 2018 spilte han i den kritikerroste NRK-serien «Oslo zoo,» og i 2019 var han å se i «Hellums kro» på samme kanal, og i «Spårtsklubben" på VGTV.

Halvor Johansson

"Halvor er et standupstjerneskudd som har hele humornorge for sine føtter"

Halvor Johansson har i løpet av få år blitt en publikumsfavoritt på Latter - standuplokale i Oslo. Han er fast konferansier på klubbkveldene og i 2016 spilte han over seksti forestillinger på hovedscenen i "Lattergalla" sammen med blant annet Jon Niklas Rønning, Otto Jespersen og Hans Morten Hansen. Året etter var han med i Julelatter som også ble en stor suksess.

Nå for tiden får han stadig vekk nye fans som programleder for morgenshowet "Stå opp" på Radio Rock. Hans faste spalte ”Ta deg sammen” hvor han raljerer om saker fra nyhetsbildet har blitt delt hundretusenvis av ganger på sosiale medier. Til høsten er han klar med sitt første soloshow som naturlig nok heter ”Ta deg sammen”.

Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning fremkaller Halvor latterbrøl fra publikum i alle aldre over hele landet.

 

 

Stand-up på Utflukt med Bjørn-Henning Ødegaard
Bjørn-Henning Ødegaard skal også holde stand-up på Utflukt 2020

 

Bjørn-Henning Ødegaard

"En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering"

Bjørn-Henning er ikke bare en publikumsfavoritt, han er også en favoritt blant komikerne. Han fikk strålende mottagelse fra latterpublikummet etter Julelatter 2015 og Julelatter 2017 og hans bidrag til ”Latter Live” på NRK var blant seriens mest populære. Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter.

Som en av to programledere i Konspirasjonspodden, en av Norges største podcaster, når Bjørn-Henning ut til et stort publikum hver uke.