Henrik Fladseth har rukket mye på kort tid. Du husker han kanskje fra Komiprisen i 2015, der han som ubeskrevet blad begeistret publikum med betraktninger om billettkontroll. Som stand up-komiker står han jevnlig på landets største scener, og i 2016/2017 medvirket han i “Feelgoods humorgalla”  sammen med Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Bård Tufte Johansen. Han er kjent fra blant annet Camp Senkveld og en rekke produksjoner sammen med Thomas Gjertsen, Atle Antonsen og Robert Stoltenberg. 

Kjøp festivalpass til Utflukt 2019

Han skrev og spilte i sketsjeprogrammet “Sølvrekka” på TV2, og har vært å se i blant annet “Brille” og “Camp Senkveld.” Eller husker du kanskje nettserien “Havnas helt” og den prisvinnende reklamekampanjen “Mannen som levde på Fretex”? 

 

Med seg har han også Magan Gallery, som er en fremadstormende nykommer som har kommet langt på sin korte karriere innenfor standup. En nykommer som til tross for sin korte tid i bransjen, har rukket å opptre på både Latter, Humorsalongen, fullstappet John Dee/Rockefeller TO GANGER og en rekke andre scener rundt om i landet. Med sin multikulturelle bakgrunn og oppvekst i bygda så leverer Magan vitser og historier det er umulig å ikke le av. 

 

stand up magan

Twitter - @flati9 
Facebook - Henrik Fladseth 
Instagram - @flati9