Årets festival byr på en ny variant av standup-formatet, tilpasset den rene og autentiske måten å oppleve standupkomedie på. Utflukt 2021 byr deg på en vaskeekte klubbkveld, med fire standupkomikere med lang erfaring fra norske scener.

Det blir et to timer langt helaftens show i multihallen på hotellet. Publikum sitter spredt på bord rundt omkring i lokalet (bl.a. av smittevernmessige årsaker) og blir ledet gjennom kvelden av en erfaren konferansier samt tre forskjellige komikere med stil og personlighet.

Vi får besøk fra noen av de aller beste komikerne fra Stand up Bergen, klubbmiljøet som har vært med å oppfostre talenter som Stian Blipp, Christian Mikkelsen og Selda Ekiz.

I tillegg får vi besøk fra Ahmed Mamow, som har vært blant de morsomste bidragene til de kuleste klubbene til Oslo!

På scenen står:

vidarhodnekvam
Vidar Hodnekvam på scenen.

Vidar Hodnekvam på scenen.

Vidar Hodnekvam

Vidar er en hardtarbeidende komiker som brenner for sitt fag. Siden sin debut i 2007 har han reist landet rundt og fått publikum til å gapskratte med sylskarpe tekster og ektefølt innlevelse. Vidar Hodnekvam har jobbet seg opp en solid cv som komiker og som medlem av det progressive miljøet i Bergen har han hatt suksessopptredener i hele Norge, samt Finland, England og USA. 

Etter flere hundre opptredener, historie meg egne bidrag til kortlevde TV-produksjoner og ikke minst med eget soloshow på ryggen, får Trysil denne sommeren besøk av en av landets skarpeste ringrever innen standup. Gled dere!

olesoo
Ole Soo.

Ole Soo.

Ole Soo

Ole Soo er ettertraktet som standuper, tekstforfatter og regissør. Han er et fast innslag på scener over hele landet. Ole begynte med standup i 2010 og samme året stod han på Skjemtagauk, Standupfestivalen i Oslo og Den Store Norske Humorfestivalen hvor han ble beskrevet som en kommende stjerne. Samme året deltok Ole også i P4´s konkurranse «Komidol» hvor han fort ble en publikumsfavoritt og vant hele greia.

Som tekstforfatter har han skrevet for Johan Golden, Marit Voldsæter og Stian Blipp Show. Han har også hatt regi på soloforestillingene til Christoffer Schjelderup og Sturla Berg Johansen.
Ole Soo er en skarp observatør som alltid har en god replikk på lager.

ahmed
Ahmed Mamow

Ahmed Mamow

Ahmed Mamow

Ahmed er en selvlært standup-komiker som på få år har etablert seg som en av de største nye talentene i norsk humorbransje. Han har stått på de største og de minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som både komikernes og publikums favoritt.

Ahmed er en herlig kreativ showman som mestrer alle medier, fra folkeopplysning om valget til lættis videoer på instagram. Gled dere til å oppleve ham live!

sjurkoppen
Sjur Koppen.

Sjur Koppen.

Sjur Koppen

Sjur er en spinnvill bergenser som er i ferd med å bryte lydmuren som standup-komiker. Hardtslående og med syke observasjoner om famile, venner og singellivet.

Sjur startet som komiker i 2012 og vant siden premien på Humorfest 2014 som årets nykommer. Her er det bare å glede seg!