Vi gjentar suksessen fra i fjor og byr Utflukt-publikum på en vaskeekte klubbkveld, med fire standupkomikere med lang erfaring fra norske scener.

Det blir et to timer langt helaftens show i multihallen på hotellet. Publikum blir ledet gjennom kvelden av en erfaren komi-konferansier og tre forskjellige komikere med stil og personlighet. Det blir ekte klubb-stemning, late night-humør og moro nok til at du kan ta med unga - uten at vi tar ansvar for moralen i den vurderinga!

Vi får besøk fra noen av de aller beste komikerne fra norsk klubbmiljø, med erfarne komikere som har reist landet rundt, rocket huset fra Lødingen til Latter og ja, selvfølgelig har de vært på TV!

På scenen står:

Christer er en ringrev som har gjort nærmest alt i standup-Norge.
Christer er en ringrev som har gjort nærmest alt i standup-Norge.

Christer Torjussen

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid. Han har mottatt Komiprisen for beste standup og den prestisjetunge Stå opp-prisen, og er en nestor som har hjulpet å bygge norsk standupmiljø til dagens nivå.

Som en av komikerne som først bragte mitraljøse-tempo setup-punch humor til landet, har han gjort en rekke soloshow, jobbet som lærer på standuplinja på folkehøyskole, og turnert hvert eneste hjørne i landet med sin særegne humor.

Christer er en kritikerrost og klok type som gjør det å få deg til å le til noe lekende lett!

Pernille Haaland

Pernille Haaland har gjort en del av standup-bootcampen alle seriøse komikere må slugge seg igjennom - med show på Edinburgh Fringe-festivalen over 6 år på rad, har hun bygget sceneerfaring og vitserepertoare i verdensklasse, og nå er hun klar for Trysil.
Pernille skriver herlige vitser som har åpnet øynene for det norske standupmiljøet - du så henne kanskje i siste sesong av Latter live? Om du ikke har gjort, ikke sjekk det opp på Youtube - bare gled deg til å se henne live på ordentlig!

Hallvard Dyrnes

Hallvard Dyrnes er en ung og fremadstormende Stand-Up-komiker og improvisatør. Med sitt kjappe hode og absurde observasjoner har han fått tusenvis av nordmenn til å le de siste årene.

Etter 9 år på scenen er Hallvard uredd, sjarmerende og selvsikker, og ikke minst innmari morsom! Gjør deg klar for en unik komiker med masser av finurlighet og stil.

Eirik Krokås

Kveldens konferansier kommer fra Askøy og har over 10 med standupshowing på ryggen og flere runder landet rundt, på alt fra julebord til sommerfest. Sylskarp og rappkjefta, med en allsidig stil og evne til å underholde. Eirik blir ankerpunktet på kveldens sceneshow med bøttevis av vestlandsk sjarm!