Kjære deltagere!

Utflukt 2021 har vært en liten utfordring for oss å få i stand. Det har vært avlysninger i alle retninger, usikkerhet i enhver avdeling, men vi har klort oss fast og vært fast bestemt på at vi skal sette sammen en ny, herlig sykkelhelg i Trysil i år også.

Så langt har vi klart oss godt, ved å flytte festivalen til nye datoer 19. til 22. august. Det betyr derimot at vi har måttet starte litt på nytt med planleggingen av festivalen, og det samme gjelder programmet.

Det endelige programmet kunngjøres her torsdag 5. august klokken 10.00!

Dette vil også inkludere påmelding på fellesturer.

Vi har først lagt ut nye billetter fra de som refunderte, som er tilgjengelige her. Det er fremdeles max 300 deltagere på Utflukt som gjelder!

I tillegg har vi bekreftet at det blir turer og kurs, med litt mindre kapasitet enn før - men de fine gruppeturene skal vi bevare.

Vi kan også garantere at Eirik Ulltang kommer på besøk med sykkel og parkour-show i år som kommer til å bli et høydepunkt for store og små!

Sykkelfilmvisning, konsert, quiz og standup skal vi også satse på å få arrangert - uavhengig av smitterestriksjoner.

Vi er godt i gang med planleggingen, men vi ber om tålmodighet og velvilje - og så gleder vi oss til å se deg på stien i sommer!