TIDSPUNKT: Lørdag kl. 21.00 i frokostsalen på hotellet

 

Et av høydepunktene på programmet er den tradisjonelle nerdequizen som har blitt kjørt på Utflukt siden de første årene på Skeikampen. Med oss har vi sykkelorakel og Testredaktør i Terrengsykkel Øyvind Aas som styrer skuta og lager alle spørsmålene til årets quiz. Det er maks fem personer på hvert lag!

 

For å gjøre quizen litt enklere – og kanskje vanskeligere for noen (?), velger vi i år å kombinere Nerde-quizen med den allmenne quizen med nerdete spørsmål også om andre ting enn terrengsykling. 

 

Terrengsykkelspørsmålene krever som før en viss kunnskap om terrengsykkelsportens historie, utstyr og persongalleri, mens de mer allmenne spørsmålene vil komme fra den ganske så betydningsløse verdenen utenfor terrengsykkelsfæren. Her gjelder det å ha både spiss og bred kunnskap på en gang. 

 

I år stiller også sponsorene våre med heftige premier. Vinnerlaget får en Land Rover Discovery 5 med grønne skilter og to valgfrie demosykler fra Intense, til disposisjon for en helg. Vinnerlaget får også 3 fullfacehjelmer fra IXS, så her må man dele på godsakene! Premien er levert av JBS Sport, Intense Cycles, Motorpool Handel AS – merkevareforhandler av Land Rover og Jaguar.

 

Vi har også flust med andre premier som deles ut i forbindelse med nerdequizen. Så da er det bare å starte å lese seg opp!

 

NB: Du står selv ansvarlig ved tap / ødeleggelse av utstyr.