Når du skal på stisykkelfestival er det gjerne en del som må pakkes med for å unngå unødvendig venting, langdryge sykkelreparasjoner og andre ting som kan stå i veien for å sykle masse. For eksempel myggstikk.
Derfor har vi her lagd en liten liste for deg som deltaker på årets stisykkelfestival, slik at pakkingen skal bli litt enklere.

Hva bør du ha med til Utflukt?

1. Bekledning

Noen liker å ha med ekstra hansker, sko og shorts. Men shortsen – som fortsatt er skitten fra de fem siste turene, en av yndlingstrøyene dine og noen sko du ikke klemmer lilletærne dine i, fungerer også helt fint! Rene sokker kan være et trinn opp på komfortstigen.

2. Utstyr

En sykkel med to hjul - eller et framkomstmiddel som ruller, er en fordel. Sykkel kan du for øvrig også teste på Utflukt av en av sponsorene våre. Ellers kan andre hjelpemidler som miniverktøy, sykkelpumpe, sykkelslange, kjedeledd og andre diverse ekstradeler som kan gå i stykker, være hyggelig å ha med seg. Briller – det siste innen beskyttelsesutstyr, er også veldig behagelig å sykle med. Spesielt hvis du ser dårlig!

.

Uansett – det meste kan du få tak i på Utflukt. Blant annet i sykkelbutikken Sportlodgen.

.

Vi registrerer på hver festival at det er en del som ankommer og har glemt hjelm. FOR GUDS SKYLD – HUSK HJELM! Og kanskje kne-, albue og annen beskyttelse til kroppen din.. He-he. Uansett – det meste kan du også få tak i på Utflukt. Blant annet i sykkelbutikken Sportlodgen.

.

3. Våpen

Myggspray bør pakkes lett tilgjengelig. Vi har hørt, sett, følt og smakt at det kan være en del av det i Trysil. Sykkelmekkaet i de dype skoger er kanskje den eneste plassen der du kan komme mett hjem fra tur – uten å ha stoppet for lunsjpause (Les: dette er i ekstreme tilfeller og ikke normalt). 

.

4. Mat

Du trenger faktisk ikke tenke mer på mat, enn det du ønsker å spise i bilen påvei til Utflukt. Radisson Blu Trysil holder alle sine 4 (!!) restauranter åpen under helgen. Her kan du spise måltider i alle varianter. Det eksisterer også andre gastronomiske alternativer i Trysil.

.

Frokost er det mulig å skaffe seg på hotellet - for 125kr kan du spise så mye du vil på hotellets frokostbuffet (pris per pers, per dag. Ord: 195,-)

Middag kan du også skaffe deg på hotellet. Enten i en av restaurantene eller på buffeten deres. 

Hvis du har tenkt å spise frokost og middagsbuffet på hotellet alle dagene kan du like greit skaffe deg et matpass. Det finner du også

Alle mattilbud under Utflukt får du ved å vise fram deltakerpasset.

.

5. Venner / familie / deg selv!

Ta med en du er glad i, og som du liker å ha det gøy med! Hvis du velger å reise alene er heller ikke det et problem – på Utflukt ønsker vi å skape en møteplass for stientusiastene, hvor de kan skaffe nye bekjentskaper og sykle sammen.

.

Til slutt..

Hvis ikke bilen din er fylt opp med gamle CD-plater fra Backstreet Boys, Nightwish eller Vengaboys, kan du følge denne listen slavisk – med noen nødvendige og unødvendige ting;

+ Myggspray
+ Miniverktøy
+ Tannbørste
+ Pumpe
+ Kjedeledd
+ Rumpetaske
+ Slange(r) .. (vi snakker ikke anaconda..)
+ En god jakke (hey, det kan regne i juni)
+ Deg selv
+ Dusjsåpe – til deg eller til sykkelen. Noe parfymefrie greier til sykkelen har vi fikset for deg. Levert av Bike7.
+ Hansker
+ Bartevoks
+ Sko
+ Shorts
+ Trøye
+ Håndkle
+ Neglelakk som matcher felgene
+ Ren underbukse
+ Sokker
+ Sekk
+ Selfiestang
+ Godt humør

VELKOMMEN TIL UTFLUKT 2019!

Les hva terrengsykkel.no har skrevet om Utflukt tidligere år.
Bli abonnement på Terrengsykkel du også. Se tilbudene.