Sterke kontraster har fulgt Silje Halstensen siden hun startet Bendik i 2008. Det er en jente med en gutts navn. Lydbildet drives av få musikere, men låter som et orkester. Det er såre tekster som møter faste hjerteslag. I 2011 var Bendik en av finalistene i Urørtfinalen på NRK P3, og debutalbumet «Drømmen gjør meg ingenting», som kom i 2012 ble av P3 kåret til en av de beste norske albumene det året. Det samme året høstet hun også en P3 Gull-nominasjon for beste liveband.

-

-

Og siden den gang har hun gitt ut to kritikerroste album – «No Går Det Over» og «Fortid» – blitt nominert til en Spellemannpris for begge disse – og spilt hundrevis av konserter.

Bendik har spilt på mange av de største festivalene i Norge og Danmark, som Roskilde, Øya, Slottsfjell og Pstereo, og fortsetter å imponere med sitt liveshow. Sommeren 2016 var Bendik på en omfattende festivalturnè, og anmeldelsene var unisont fabelaktige. Nordlys trillet f.eks terningkast 6 for konserten i Tromsø og skrev «Silje Halstensen er en dristig frontfigur og en formidler av sjelden format.» 

SS_Bendik-000704 – litej

-

Kjøp billett til Utflukt her!