18. - 21. juni 2020 arrangerer vi terrengsykkelfestivalen Utflukt. Vi trenger folk som kan bidra på ulike deler av festivalen og med ulike ansvarsområder. Hvis du er gira på å hjelpe til bare litt, eller veldig mye, er det bare å ta kontakt på tonje@friflyt.no.

 

Det vi ønsker oss er noen som kan dra i gang litt aktiviteter og småkonkurranser typ trackstand, bunnyhop og pumptrackkonkurranse blant annet. La oss kalle det en aktivitetsgruppe! Kanskje du og vennen din synes det høres gøy ut? Send oss en mail davel!

 

Vi ønsker oss også noen som kan hjelpe oss med følgende:

- Sekretariat: her vil du møte de fleste deltakerne og sørge for god informasjonflyt, svare på spørsmål samt dele ut festivalpass. En slik jobb fører som regel til en del skravling hvis du liker det.

- Vakthold: Dette innebærer å sjekke festivalbånd ved inngangspartiene

- Opprigg og nedrigg: Hovedsakelig arbeid i forkant og etterkant av festivalen og innebærer å rigge opp diverse utstyr og å rigge alt ned igjen etterpå

 - Annet: Hvis du ønsker å hjelpe til med noe helt annet er det bare å ta kontakt. Det kan være vertskap for foredragsholdere, komikere e.l.,

 

Alle som hjelper til får overnatting, gratis deltakerpass, mat til magen din og kanskje noe annet kult.

 

Send en epost til tonje@friflyt.no og meld din interesse eller kom med spørsmål hvis du er litt nysgjerrig!