Utflukt handler om gode opplevelser på terrengsykkel for alle! Vi tenker på inkludering for både drevne stisyklister og unge lovende på tur med familien.

Målet vårt er å gi deg en ny opplevelse på sykkelsetet, uansett hvem du er. Vi vil vise deg nye sykler og stier, lære deg nye evner og gjøre det sammen med likesinnede.

Programmet inkluderer både konkurranser, show, film og standup - detaljene finner du i programmet, og de lanseres fortløpende som nyheter her på nettsiden eller på vår Facebook og Instagram.

Guidede turer er en viktig del av festivalen, og krever seperat påmelding og kjøp av plass. De mest populære turene blir gjerne fort revet vekk - og du sikrer deg din plass her!

Festivalpassene til Utflukt kom i salg på friflytbestill.no den 17. februar 2022. Nedenfor kan du lese hva de inkluderer!

Demosykler, utstyr og sykkelvask

Vi får besøk av noen av verdens råeste sykkelmerker og leverandører av terrengsykkelstæsj til Utflukt. De kommer til å ta med seg årets nyeste dingser og toppmodeller i ulike størrelser, og med festivalpasset kan du få ta dem med ut på en snurr - helt gratis! Det gjelder både elsykler, stisykler og downhill.

På Utflukt tenker vi på å unngå stress - vi sørger for at det er plass for deg til å spyle sykkelen for jord og bøss, og gir deg trygg lagring for sykkelen din med bevoktning.

Påmelding på kurs og guida turer

Sammen med våre lommekjente lokale guider åpner vi Trysils beste sykkelterreng for deg og kompisene. Turene på Utflukt er en av de store gledene på festivalen, og kun med festivalpasset har du tilgang til å melde deg på masser av turer og kurs.

Disse spenner fra lett til hardere vanskelighetsgrad. I tillegg har vi kurs i ting som mekking, endurosykling, hopping, sykling på bakhjulet og mere planlagt! Vi har også planer om egne kurs for ungdom og jenter.

Vi deler også ut et oversiktskart over området, så du kan sykle stiene rundt Trysil på egen hånd når du vil!

Gratis sykkelheis hele helgen

Heissystemet du vanligvis kjenner fra kalde dager med snø i Trysil har tilfeldigvis også opplegg for førsteklasses sykkelopplevelser om sommeren. Under Utflukt går heisen konstant, fra torsdag ettermiddag til vi pakker sammen på søndag. 

Med i Utflukt-passet får du gratis tilgang til så mange turer du vil i heisanlegget, hele helgen! Det gir mulighet for å leke deg fritt i fjellsiden, sykle den berømte, lange flytstien Magic Moose og de nye stiene Mustache og Rolling Stones. 

Fullt program med kveldsunderholdning

Etter en lang dag med sykling og moro, byr vi på underholdning på kvelden etter at du har fått dusja og skiftet ut av skitne sykkelklær. Kos deg med afterbike-fest, standupshow, quiz og mye mer!

Topp vertskap på Radisson Trysil

For deg som kjøper festivalpass på Utflukt, venter spesialpriser hos hotellet Radisson Trysil! Du får rabatt på overnatting i alminnelige hotellrom (gjelder ikke prestige og leiligheter) ved å bruke koden UT2022 ved booking, slik som her:

Dette er festivalpassene du kan kjøpe

Festivalpassene er, slik som med alle andre Fri Flyt arrangementer, billigst for deg som abonnerer på bladet vårt. Er du abonnent på Terrengsykkel/Fri Flyt fra før, er grunnprisen for et alminnelig festivalpass kr 799,-. Du kan kjøpe festivalpass med 3 måneders abonnement inkludert for 999,-.

Vi har også Familiepass, som gjelder for 2 voksne og opptil 3 barn under 16 år. Disse koster kr 1750,- dersom en av dere allerede har abonnement eller kr 1950 ,- inkludert 3 mnd abonnement om du ikke abonnerer fra før.