Etter fleire år utan liveband, er det på tide å få musikken tilbake til Utflukt! Vi har eit skikkelig fett rockeband på plakaten for laurdag 24 juni.

På scena står Blomst, som i 13 år har holdt det gåande. Bandet blir leia av den energiske Dorthea Horpestand, som med si unike stemme setter preg på lydbildet vi blir servert. Festivalsjefen har verkeleg fått auga opp for dette bandet og det har blitt mange timar med spotify siste året.

Vi er så heldige å få servert Blomst live til publikumet på Utflukt. Du kan lese litt om kva bandet sjølv skriv og tenkjer:

Blomst har nå rotet seg rundt i det norske musikklandskapet i 13 år og har ingen planer om å stoppe med det første. De er kjent for uhøytidelige og energiske konserter ledet av den fantastiske vokalisten og gitaristen Ida Dorthea Horpestad. Fra scenen skytes det gloser om livets ærligheter. Om alt fra å ha selvtilliten til en lastebil, til å minnes ungdomstiden. Fortvil ikke, kjærlighet er også et tema. Det er jo obligatorisk.

Blomst slapp en EP og en 7” før deres første plate “Blomst” kom i 2015, Sportstemaet ble innført med oppfølgeralbumet “Blomst IL” i 2019. I 2020 tok de en ufrivillig pause fra konserter hvor de heller rettet fokus mot å skrive deres siste album “Triatlon” som kom ut i 2022.

Med nytt blod i form av en bassist Stian har vi fått et ekstra gir og hatt et fantastisk år i 2022. Med nye inntrykk og at vi endelig er ute på veien igjen, har ny musikk begynt å lure seg inn i setet og vi gleder oss til å reise rundt å vise frem hva vi jobber med. Vi har så vidt startet.