Mange har nok sett ham hoppe mellom hornene på Svolværgeita i Lofoten, eller på en høy mursteinsvegg en eller annen plass i Europa. Nå kommer han til Utflukt i Trysil for å holde workshop og show. Ulltang er trialproff, han har vært norgesmester samt deltatt i europa- og verdensmesterskap i trialsykling. Eirik kommer til å holde en workshop for eldre syklister og en for de yngre.

 

Det vil være mulighet for alle å teste trial. I Trysil fins det et lite prøveområde med fem elementer, litt balansestenger og noen ramper, hvor Eirik kommer til å ha med 1-3 trialsykler slik at folk kan få prøve seg. Pumptracken og dirthoppene kommer også til å bli brukt - spesielt under workshopen for de yngre syklistene. I tillegg har Eirik med seg sin nye prøverigg, så her er det nok å utfordre seg på!! 

 

Eirik's beste tips for å starte med trialsykling er å starte med den sykkelen du har og lær deg alt det grunnleggende med den. stå i ro, hoppe på bakhjulet, flytte hjulene, snu på forhjulet, sykle på bakhjulet. 

 

Påmelding til disse vil komme på nettsidene våre samtidig som vi legger ut de guidede turene og kursene. Dette vil vi informere om i god tid i forveien. I mellomtiden kan du se hans beste trialsykling i 2016 under.

Kjøp festivalpass til Utflukt her!