Besøk VPG og Rocky på plassen foran hotellet for å sjekke ut noen av de nye modellene fra Rocky! I tillegg til elsykler og DH-sykler som Slayer, finner du de nye arbeidshestene til sti og enduro kalt Instinct og Altitude

Husk å hilse på Geir Plassen på standen! Her er en grundig artikkel med beskrivelse av Instinct og Altitude som du kan teste på Utflukt denne helga.

Rocky Mountain Altitude

Enduro sykkel med 170mm dempervandring foran og 160mm bak, og har nytt design av året. Altitude er utviklet for å være både en fullblods enduro konkurransesykkel (med flere pallplasseringer i EWS), samtidig som å være en grov stisykkel som alle kan ha moro med.

 

Rocky Mountain Instinct

Rocky`s mest allsidige sykkel! Instinct har 29» hjul, 150mm dempervandring foran og 140mm bak, og er totalt redesignet for 2021. Mer kapabel enn noen gang, designet for å yte best på tekniske stier og bratte utforkjøringer, og samtidig være effektiv i klatringer. 

Rocky Mountain Element
Terrengsykling er stadig i utvikling, linjene mellom rundbane og stisykling blir mer og mer visket ut. Down country. Upduro. Cross mountain. Samme hva man kaller det. Det er utrolig moro.


Element har blitt råere nedover samtidig som den opprettholder klatreegenskapene. Rammen er et nytt design som gir deg full support gjennom hele dempervandringen og samtidig økt «anti-squat» når man tråkker til i oppoverbakken.Instinct i elsykkelversjon kan du også prøve!
Instinct i elsykkelversjon kan du også prøve!

Nye Altitude Powerplay
Nye Altitude som ble lansert høsten 2021 vant EWS runder allerede før offisiell lansering, ble testvinner i Enduro Mountainbike Magazine (desember 2021) og har høstet bøtter og spann av god kritikk. Nye Altitude Powerplay er bygget på samme rammen med samme geometri. Den er lengre, slakkere og har mer dempervandring enn sin forgjenger (160mm bak), og leveres nå med 29” hjul.


Nye Instinct Powerplay
Episke turer med uendelige singletracks er akkurat hva Instinct er bygget for. Instinct Powerplay er bygget på samme ramme som vanlig Instinct med samme geometri og fenomenale kjøreegenskapene. Den nye rammen har integrert display i overrøret som gir deg all den informasjonen du trenger og intet mer.