Tidspunkt: Fredag 21. juni kl. 20.00-21.30

 

Det siste året har utviklingen av fulldempede elsykler skutt i været. Det har også vært mye snakk i politikken om elsykler skal tillates på sti eller ikke. Noen entusiaster har engasjert seg kraftig og det er delte meninger om hva miljøet synes om elsykkelens inntog på stien.

 

Les også: Fulldempet elsykkel - fremtidens stisykkel eller en trussel for stisyklingens framtid?

 

Har du mange meninger og tanker om elsykkel? Kanskje du ikke har noen i det hele tatt, eller kanskje du ikke bryr deg så mye? Kanskje du bare er litt nysgjerrig eller kanskje du synes det er dritfett? Uansett hvilke tanker og meninger du har, så er du velkommen til å delta på debatt om elsykler. Denne debatten kommer ikke til å forsøke å finne noen løsning - da det ikke er sikkert at det er noen løsning, ei heller et problem. Vi synes den såkalte splittelsen i stisyklist-miljøet er interessant og har lyst til å bidra til å berike debatten og bidra til refleksjon rundt stisykler med motor. Derfor har vi invitert NOTS - Norsk Organisasjon for Terrengsykling til å arrangere debatt under Utflukt.

 

Enda bedre er det jo at du kan teste en hos noen av sponsorene våre på dagtid for å se "ka det går i" selv.

 

Vi holder oss nøytrale men er nysgjerrig på hva sykkelmiljøet mener og tenker at Utflukt er en perfekt arena for akkurat det.

Les også: Ved et stiskille

Les også: Den store testen av elsykler for sti

 

Alt om bærekraft og stisykling finner du her