Eirik har med en liten prøvebane du kan bryne deg på og noen av elementene han vil gå gjennom er; stoppe på framhjulet, løfte framhjulet, endo osv. På dette kurset får du også mulighet til å teste trialsykkel. Det er et kurs for voksne og et eget kurs for barn. 

Vi har stor pågang på dette kurset - sjekk med sekretariat på Utflukt for å spørre om det er plass!

Mange har nok sett ham hoppe mellom hornene på Svolværgeita i Lofoten, eller på en høy mursteinsvegg en eller annen plass i Europa. Nå kommer han til Utflukt i Trysil for å holde workshop og show. Ulltang er trialproff, han har vært norgesmester samt deltatt i europa- og verdensmesterskap i trialsykling. Eirik kommer til å holde en workshop for eldre syklister og en for de yngre.

Det vil være mulighet for alle å teste trial. I Trysil fins det et lite prøveområde med fem elementer, litt balansestenger og noen ramper, hvor Eirik kommer til å ha med 1-3 trialsykler slik at folk kan få prøve seg. Pumptracken og dirthoppene kommer også til å bli brukt - spesielt under workshopen for de yngre syklistene. I tillegg har Eirik med seg sin nye prøverigg, så her er det nok å utfordre seg på!! 

Eirik's beste tips for å starte med trialsykling er å starte med den sykkelen du har og lær deg alt det grunnleggende med den. stå i ro, hoppe på bakhjulet, flytte hjulene, snu på forhjulet, sykle på bakhjulet. 

Kjøp festivalpass til Utflukt her