Eirik Ulltang kommer til Utflukt i år også for å holde både show og workshop. Kurset hans i biketrial får veldig gode tilbakemeldinger og deltakerne melder om klar framgang i teknikk, samt gode verktøy for å øve videre. NB: Dette kurset ble kjapt fulltegnet i 2019, så det kan lønne seg å være tidlig på ballen når vi åpner påmeldingen.

 

Eirik tar med seg en liten prøvebane du kan bryne deg på og noen av elementene han vil gå gjennom er; stoppe på framhjulet, løfte framhjulet, endo osv. På dette kurset får du også mulighet til å teste trialsykkel. Det er et kurs for voksne og et eget kurs for barn og du kan stille med den sykkelen du har.

 

***

Mange har nok sett ham hoppe mellom hornene på Svolværgeita i Lofoten, eller på en høy mursteinsvegg en eller annen plass i Europa. Nå kommer han til Utflukt i Trysil for å holde workshop og show. Ulltang er trialproff, han har vært norgesmester samt deltatt i europa- og verdensmesterskap i trialsykling. Eirik kommer til å holde en workshop for eldre syklister og en for de yngre.

Det vil være mulighet for alle å teste trial. I Trysil fins det et lite prøveområde med fem elementer, litt balansestenger og noen ramper, hvor Eirik kommer til å ha med 1-3 trialsykler slik at folk kan få prøve seg. Pumptracken og dirthoppene kommer også til å bli brukt - spesielt under workshopen for de yngre syklistene. I tillegg har Eirik med seg sin nye prøverigg, så her er det nok å utfordre seg på!! 

Eirik's beste tips for å starte med trialsykling er å starte med den sykkelen du har og lær deg alt det grunnleggende med den. stå i ro, hoppe på bakhjulet, flytte hjulene, snu på forhjulet, sykle på bakhjulet. 

 

Kjøp festivalpass til Utflukt her

 

1
3