Eirik Ulltangs kurs i biketrial får veldig gode tilbakemeldinger og deltakerne melder om klar framgang i teknikk, samt gode verktøy for å øve videre. Dette kurset ble kjapt fullt i tidligere år, så det lønner seg å være tidlig på ballen når vi åpner påmeldingen.

 

Eirik tar med seg en liten prøvebane du kan bryne deg på og noen av elementene han vil gå gjennom er; stoppe på framhjulet, løfte framhjulet, endo osv. På dette kurset får du også mulighet til å teste trialsykkel. Det er et kurs for voksne og et eget kurs for barn og du kan stille med den sykkelen du har.

 

Mange har nok sett ham hoppe mellom hornene på Svolværgeita i Lofoten, eller på en høy mursteinsvegg en eller annen plass i Europa. Nå kommer han til Utflukt i Trysil for å holde workshop og show. Ulltang er trialproff, norgesmester, og med i konkurranser i verdenstoppen i trial. Eirik kommer til å holde en workshop for eldre syklister og en for de yngre.

Det vil være mulighet for alle å teste trial. I Trysil fins det et lite prøveområde med fem elementer, litt balansestenger og noen ramper, hvor Eirik kommer til å ha med 1-3 trialsykler slik at folk kan få prøve seg. Pumptracken og dirthoppene kommer også til å bli brukt - spesielt under workshopen for de yngre syklistene. I tillegg har Eirik med seg sin nye prøverigg, hvor du kan vise frem hva du kan!

1
3