Utflukt samler folk som liker å sykle til en helg med masse moro - både på og av sykkelen. Vi etterstreber å ha noe å finne på hele døgnet, med sykkel i sentrum!

Årets festival vil bli annerledes enn før, med færre deltagere og smittevernhensyn godt ivaretatt. Melder du deg på tidlig, er du sikker på å være med!

Billettene legges ut for salg den 25. februar 2022!

 

På dagtid

Legg dine egne sykkelplaner, eller bli med på guidede fellesturer eller kurs. I sponsorområdet finner du et enormt utvalg demosykler - både med og uten motor, fra utstillerne våre som du kan teste så mye du vil.

 

I løpet av helgen kan du delta på wheelie-workshop og dualslalom-ritt i Twin Peaks-løypa. Eller kanskje pumptrackkonkurranse er noe for deg? Etter syklingen kan du enten stikke på yoga for stive syklister eller afterbike - eller kanskje begge deler? Nevnte vi også at det er basseng, boblebad, badstue og et «hemmelig» spaområde på Radisson-hotellet hvor du kan pleie en sliten kropp?!

 

 
NB: Turer og kurs vil bli lagt ut over påske
Turene og kursene våre har en lav deltakeravgift som går uavkortet til guidene fra Trysil Stisykkelaug, som bruker midlene til å vedlikeholde og utbedre det naturlige stinettverket på østsida.

 

På kveldstid
Heng rundt på hotellet og skravle med nye og gamle kjente. Eirik Ulltang med crew kjører biketrialshow og Sweet Protection arrangerer i tradisjon tro afterbike som det alltid er god stemning på. Det blir også nerdequiz, stand-up og stor sykkelfilm på årets program.