.

PÅMELDINGEN ER ÅPEN

.

PÅMELDING TIL ALLE GUIDEDE TURER OG KURS STENGER PÅ NETT TIRSDAG 20. JUNI KL. 10.00. DA VIL DET KUN VÆRE MULIG Å MELDE SEG PÅ I SEKRETARIATET I SEKRETARIATETS ÅPNINGSTIDER!

.

SE OVERSIKT OVER KURS FOR 2017 HER

NB: Endringer kan forekomme

.

OPPMØTE: SKILLSCOURSEN BAK HOTELLET.

TIDSPUNKT: Se oversikten over

NB: DU MÅ HA FESTIVALPASS FOR Å DELTA PÅ GUIDEDE TURER.

VARIGHET: 1,5 - 2 timer

PÅMELDING

Trykk HER for å melde deg på kurs.

NB: Du må velge dag i nedtrykksfanen til venstre for å se alle kursene for hver enkelt dag.

.

------------------------------------------------------------------------------

.

KORT KURSBESKRIVELSE

Mer flyt mer fart

Navnet sier seg selv - mer flyt = mer fart. I løpet av kurset vil vi titte innom ulike utfordringer du kan  møte på stien - svinger, steinete parti, dropp, og hvordan du på best måte kommer deg forbi ved å holde farten.

 .

Girls only!

Grunnteknikk på naturlig sti. Hovedtema vil være grunnposisjon, sving og bremseteknikk.

 .

Kipp it real

Teknisk oppoversykling - det sier seg selv at det vil bli en del tråkking på dette kurset. Få gode tips til hvordan du skal forsere crux når du sykler oppover og bortover.

 .

Nødreparasjoner StarMotor

Slangeskift, demperoppsett, vedlikehold, osv.

 .

Crux-sykling

I løpet av en tur vil det alltid dukke opp hinder som er litt større og litt vanskeligere å bare "trille" over. På dette kurset vil du få tips til hvordan du på en enklere måte kan forsere de litt vanskeligere cruxene på stien. Stikkord er balanse, vektforskyving og timing. Hovedsakelig nedoverrettet.

 .

For de lekne

Wheelie, ollie, nose bonk, manuals.

.

Pumptrack og dirtjumps

Teknikk på pumptracken kan enkelt overføres til teknikk på sti. Her vil du få en god innføring i hvordan du bruker kroppen til å holde farten.
.

Hopp

Noen ganger er det like greit å hopper over røtter og steiner. Men hvordan bruker du terrenget og kroppen til å fly over tekniske parti?

.

Enduro

Dette kurset dreier seg hovedsakelig om nedoversykling - fordi det er det enduro stort sett handler om - og komme seg raskt ned. Dette kurset vil touche innom alle aspekter ved nedoversykling.

.

PÅMELDING TIL ALLE GUIDEDE TURER OG KURS STENGER PÅ NETT TIRSDAG 20. JUNI KL. 10.00. DA VIL DET KUN VÆRE MULIG Å MELDE SEG PÅ I SEKRETARIATET I SEKRETARIATETS ÅPNINGSTIDER!