Terrengsykkel Ungdomscamp 2019

Velkommen til en uke med sykling i Trysil!

Sted: Trysil Bike Arena
Dato: 23. - 28. juni
Alder: 10-17 år
Hvem: Deg som liker terrengsykling

.

Skaff deg billett til Terrengsykkel Ungdomscamp her.

NB: Påmeldingsfrist: 4. juni

Dette for å unngå unødvendige kostnader og for å bedre planleggingen

.

VELKOMMEN!

Terrengsykkel Ungdomscamp er arrangementet for deg som ønsker å forbedre ferdighetene dine og samtidig ha det gøy sammen med andre syklister. Hovedfokuset er på stisykling, teknikk og turglede. Vi tilbyr profesjonelle instruktører i en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner, for både stisykling og tursykling. Her vil du få masse gode tips og råd, kombinert med utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader.

På pensum vil det være mye sykkelteknikk og sykkelmestring i ulike typer terreng, men vi kommer til å vektlegge det å leke seg på sykkel, ha det moro på sti og være ute på tur. Det vil også bli tilbud om andre aktiviteter i løpet av campen.

.

Deltakeravgiften inkluderer
- Overnatting på hotell søndag – fredag
- 6 dager med kurs og aktiviteter av noen av de beste syklistene i Norge (søn – fre)
- Frokost, lunsj og middag på Radisson Blu Trysil
- Gratis tilgang til bassengområde
- Sykkellagring (anbefaler alle å ha med egen lås)
- Tilgang til heis ve anviste tider i regi av campen
- Terrengsykkel Ungdomscamp trøye
- En opplevelse for livet

.

PRISER DELTAKERPASS TERRENGSYKKEL UNGDOMSCAMP

Priser 2019

6000,-  for Terrengsykkel-abonnenter

6500,- inkludert abonnement (7 utg. Terrengsykkel)

6500,- for ikke-abonnenter uten abonnement

.

NB: Påmeldingsfrist: 4. juni

Dette for å unngå unødvendige kostnader og for å bedre planleggingen

.

AKTIVITETER

Ungdomscampen vil finne sted i Trysil, hvor vi kommer til å sykle i Trysil Bike Arena og områdene rundt. Terrengsykkel Ungdomscamp er et inkluderende event som er åpent for alle, uansett ferdighetsnivå og utstyr. Vi fokuserer på lek og moro hvor man lærer av hverandre, og aktivitetene vil være tilrettelagt for alle nivåer.

Vi legger opp til et variert program. På kvelden vil vi legge til rette for ulike aktiviteter. Noe av det Trysil har å velge mellom er - bowling, bading og trampolinelek. På dagen vil det legges opp til mye sykling med fokus på sykkelteknikk og sykkelmestring på sti med ulike tekniske utfordringer.

.

INNKVARTERING

Alle deltakerne vil bo samlet i rom på Radisson Blu Resort Trysil. Her vil det også bo voksne.

.

Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på. Våre instruktører og ledere sørger for en trygg ramme rundt aktivitetene, både på dagtid og kveldstid. Vi har alltid voksne kontaktpersoner tilgjengelig, det skal være trygt å delta på camp!

Les mer om reglene våre her.

Campen har også en fast kontaktperson som kan nås på telefon gjennom hele uken. Kontaktinfo kommer nærmere.
NAVN: --
TELEFONNUMMER: --

.

MAT OG DRIKKE

Alle måltider vil bli servert på hotellet hvor deltakerne sover. Frokost, matpakke og middag er inkludert i deltakerpasset.

Dersom det er noen med allergier eller annet - vennligst gi oss beskjed i god tid i forveien. Vegetarkost er heller ikke noe problem for de som ønsker det, men vennligst gi oss beskjed på forhånd.

Det vil også være mulig å dra på dagligvarebutikken for de som trenger/ønsker det. 

.

BETINGELSER

Når du melder deg på Terrengsykkel Ungdomscamp har du som deltaker det fulle ansvar for deg selv og ditt utstyr. Våre instruktører og ledere vil være tilgjengelige til enhver tid og sørger for en trygg ramme. Terrrengsykkel Ungdomscamp fraskriver seg alt ansvar for skader på personer eller utstyr som måtte skje. Deltakerne gjør alt på eget ansvar, og vi vil ikke tvinge noen til å gjøre de forskjellige aktivitetene under campen, da alt er frivillig.

Minimumsalderen til campen har vi satt til 10 år. Foreldrene til disse må forstå at selv om vi har et meget godt opplegg med oppsyn og kontroll, vil det også være ting vi ikke klarer å fange opp. Alle deltakere vil ved ankomst bli introdusert til en campfunksjonær som de kan kontakte 24 timer i døgnet dersom det oppstår problemer.

Alle deltakere må medbringe en signert fullmaktserklæring fra en foresatt når du skal registrere deg når du ankommer campen.

Last ned fullmaktserklæringen her.

Sist opppdatert: 11.12.2017 11:03