Fredagsunderholdning med ølsmaking og stand-up

Utflukt fortsetter suksessen med ølbryggekonkurranse, ølsmaking og stand-up show

Fredagen lager vi vår egen gullrekke med ølsmaking, ølbryggekonkurranse og runder det hele av med STAND-UP. Alt er selvfølgelig tilgjengelig for deg med festivalpass - ølsmakingen koster forståelig nok noen kronasjer ekstra.

.

SKAFF DEG FESTIVALPASS TIL UTFLUKT HER

.

Bjørn-Henning Ødegaard

Short version
Bjørn-Henning Ødegaard er en tilbakelent og lun komiker som stadig overrasker publikum med sine vendinger.

Long version
Han høstet strålende kritikker i Julelatter 2015 og påfølgende turne, og har deltatt i «Latter Live» på tv og på «Latter Live - på turné» for fullsatte kulturhus til trampeklapp. At noen som står så til de grader stille kan få folk til å vri seg i stolen av latter er like gøy som det er imponerende, og i tillegg til å være en publikumsfavoritt er han også en av komikernes favoritter. 

Bjørn-Henning gjør også en stor del jobber som konferansier, der hans stil passer vel så godt til å sette på neste taler, som å gjøre humorinnslag mot slutten av kvelden. Han samarbeider også tett med kundene for å påse at begge parter får det det arrangementet de drømmer om. I tillegg gjør han talertrening og teatersport som en del av teambuilding med stort hell for noen av de største firmaene i Norge.

I 2015 ble han også nominert til Stå Opp Prisen. Han er også en ettertraktet tekstforfatter. 

.

Rasmus Wold

Short version
Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han er glad i å leke med ord, og ikke fremmed for å si ting som kan være politisk ukorrekt"

Long version
Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert i standup-miljøet, der han hadde sitt gjennombrudd under Lattergalla 2016 sammen med bl.a. Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Tønning. Rasmus er programleder både på tv og podcast, og er gjerne konferansier på events og kick-offs av alle størrelser. 

Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han er glad i å leke med ord, og ikke fremmed for å si ting som kan være politisk ukorrekt. Du har kanskje sett Rasmus på "Helt Perfekt" med Thomas Giertsen eller på Latter Live på NRK.

Sist opppdatert: 19.02.2018 14:32